torstai 16. lokakuuta 2014

13.10-14.10.14 Viking Grace

Mun ihana mummu yllätti mut täysin ja järjesti meille ja mun pikkuveljelleni syysloman kunniaksi laivaristeilyn, suuntana oli melko uusi(neitsytristeily tammikuussa 2013) laiva Viking Grace ja olimme kaikki kyseisellä laivalla ensimmäistä kertaa.

Viimeisimmästä laivareissusta omalla kohdallani oli kulunut jo yllättävän pitkä aika siihen nähden, mitä yleensä risteilyllä olen käynyt ja aika innoissani lähdinkin reissuun, mukavassa seurassa ja uudelle laivalle, yleensä kun tietyt samat laivat on koluttu aika moneen kertaan! :--D

Ja hienohan se laiva oli! Ihanan neutraaleja värejä, ei niitä iänikuisia järkyttäviä punaisia ja vihreitä kokolattiamattoja ja saman värisiä seiniä, vaan paljon beigeä, harmaata, mustaa ja valkoista! B-luokan hyttikin oli jopa viihtyisä ja se laivoille ominainen tunkkainen tupakanhajukin puuttui.
Laiva itsessään oli muutenkin tyylikäs ja todella tunnelmallinen.
Ruokapaikkoja oli moneen lähtöön ja hinnat toki hieman korkeahkot, mutta ei kuitenkaan mitenkään överihintaiset, eli syödä pystyi hampaita kiristelemättä :-D
Buffetista ei varmaan tarvitse sanoa mitään? Aah.


Mutta tosiaan erittäin mukava reissu, pikkuveli etenkin nautti, kun lapsille oli mahdollistettu vaikka minkälaista ohjelmaa ja leikkihuoneitakin oli kolme ikäjakauma huomioon ottaen: 0-6v, 6-12v ja "teinihuone". Kaikille löytyi varmasti jotakin, sillä huoneissa oli mm.  Xboxeja, pallomeriä, nonstop elokuvia ja lastenohjelmia, liikuntavälineitä ja sählymaalit! Varmasti kyllä mennään sitten omankin perheen kanssa tälle laivalle, kun pienokainen on siinä iässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti