sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Luukku 21: Jouluherkkua



Enää on ne kuuluisat kolme yötä jouluun ja vaikka jo  lokakuusta asti tätä joulua onkin jo jossain määrin odotettu, niin nyt kun viimeiset päivät ennen aattoa on käsillä, niin tuntuu että en ole mitään saanut aikaiseksi, mitä on pitänyt.. No, lahjat on ostettu ja paketoitu, mutta joulusiivous jostain syystä vielä odottaa tekijäänsä.. Ehkä se inspiraatio huomenna iskisi ;) Toivotaan, tätä samaa mantraa olen toistellut itselleni tässä jo tovin ja ei kyllä ole inspiksen inspistä näkynyt täällä päin. Jos jossain on ylimääräisiä, niin tänne vain!

Joulutortutkin sain jopa tänään tehtyä, vaikkakin joulua ei kotona vietetäkään, mutta tosiaan nuo on ehdottomasti jouluherkuista se ihan ykkösjuttu, mitä voisin napsia vaikka koko vuoden ympäri! Mun mies ei välitä taas tortuista yhtään, joten munhan vatsaan tuokin kasa sitten uppoaa (oh dear)..
Päätin kerrankin tehdä vähän erilaisia torttujakin ja ostin luumumarmeladin lisäksi myös omenamarmeladia, mutta se ei kyllä ollenkaan vastanut laadultaan sitä, mitä odotin. Kyseessä oli kyllä jokin halpismerkki, mutta kuitenkin, hillot levisivät ihan pitkin poikin torttuja, joistain jopa melkein kokonaan pois.
Hyviä ne ovat kuin mitkätkin, nyt vaan pitäisi sitten hillitä vähän itseensä, ettei tuo hullu kaloripommikasa uppoa ihan turhan lyhyessä ajassa mahan uumeniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti