sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Ristiäissuunnittelua

Moikka!
Ristiäiset lähenevät uhkaavasti, päiväksi valikoitui lopulta sunnuntai 12.4, joten hieman alle kuukausi aikaa enää järjestellä. Melko hyvällä mallilla kaikki jo on, kiitos ihanien lähipiiriläisten, jotka auttavat sekä suunnittelussa, että hiukan myös toteutuksessa.
Yksi suurimmista jutuista suunnitelussa on nyt tehty, nimittäin kutsut! En ole mikään kovin sorminäppärätyyppi, joten askartelu ei ole ihan se mun vahvin laji, mutta onneksi hieman helpommallakin saa ihan hienoa jälkeä.



Myöskin ristiäiskarkit ovat jo valmiina odottamassa ja niissä jatkui yksinkertainen linja -  Jellybeans karkkeja pieneen pussiin ja pussin sisälle hopea sydän, missä lukee vauvan nimi. Yksinkertaiset, mutta mielestäni oikein söpöt!



Vitsit miten jännää, odotan kyllä jo tosi kovasti ristiäisiä, vaikka järjestäminen melkoisesti jännittää kun vieraita tulee kuitenkin sen verran monta (21).
Eniten jännittää, mitä lähipiiri tuumaa meidän neidin nimestä! <3

4 kommenttia:

  1. siis apua et ikin arvaa :DD meillä on samana päivänä juhlat ja sama määrä vieraita ja sama runo ristiäiskortissa ja meijänkin kutsuissa on jalkapohjat :DDD onkohan vie samat nimetkin sit :DDD

    VastaaPoista