maanantai 27. lokakuuta 2014

HUOMENNA!

Apua apua apua. Tällä hetkellä ei kyllä liiku päässä mitään, mikä saisi aikaiseksi kovin järkevää tekstiä, mutta koitetaan. Huomenna siis on se kauan odotettu, jännitetty, pelätty, toivottu ja pohdittu rakenneultra! Onko pienellä kaikki hyvin? Vastaako koko viikkoja? Nähdäänkö onko masussa pieni prinssi vai prinsessa?
Ensimmäisessä ultrassa kätilö sanoi, että jos meininki jatkuu yhtä villinä masussa, niin sukupuolta voi olla ainakin suhteellisen hankala selvittää :--D Mutta toivotaan, että selviää, olisi se aika ihana lisä ja jotenkin niin konkretisoiva asia.
Onneksi ultra on jo heti aamulla klo 8.15, joten koko päivää ei tarvitse odotella ja panikoida, mutta voi olla, että yöunet jäävät aika lyhyiksi, nytkin kun jo pää niin täynnä ajatuksia ja mahassa vilisee varmaan tuhatpäinen parvi perhosia :D

Sitten vähän muihin aiheisiin! :) Tosiaan muutto on onnellisesti takana ja se meni oikeastaan odotettuakin paremmin ja nopeammin, kiitos ihanien ja uurastavien apureiden. Itse siinä sivussa selkäkipuisena katselin huonoa omatuntoa potien vieressä ja joitain pikkulaatikoita silloin tällöin kantaen, mutta toisaalta, onhan mulla paras mahdollinen syy olla osallistumatta niin ahkerasti :)
Tää oli mun ja mieheni kolmas muutto kahden vuoden sisään, jolloin siis muutettiin ensimmäisen kerran yhteen ja nyt kyllä varmasti viimenen hetkeen! Tästä kyllä tuskin mitään tarvetta tulee edes muuttaa pois pitkään aikaan, sillä sijainti on oikeastaan täydellinen ja asuntokin melkolailla, tilaa on paljon ja meillä hyvät mahdollisuudet vaikuttaa tulevaan keittiöremonttiin ja kuten aikaisemmin mainitsinkin, niin tuleva lastenhuone saadaan tapetoida myös(sitä tapettiahan en edelleenkään ole saanut päätettyä... liikaa hyviä vaihtoehtoja.. :D)
Viime viikko oli henkisesti melkoisen raskas ja koulunkäynnin jatkaminen ennen äitiysloman loppua tuntui lähes mahdottomalta "ihanien" selkä-, nivus- ja kylkikipujen vuoksi ja varasinkin jo keskusteluajan ryhmänohjaajalle keskusteluun siitä, voisiko joitain opintoja suorittaa itsenäisesti ennen äitityslomaa ja sitten jatkaa, mutta juuri sopivasti eilisestä alkaen olo onkin ollut aika mainio! Tänään tosiaan olikin se keskusteluaika ja vähän vedin takapakkia suunnitelmien kanssa ja nyt sitten tarkoitus olisikin jatkaa koulua voinnin mukaan ja katsella vielä hetken aikaa, miltä nämä tuntemukset tuntuu. Toki toivon, että mahdollisimman pitkään saisin jatkaa, mutta vauvan ehdoilla tottakai <3

Huh, tulipahan sepustus :-D Nyt kun muuttohommat alkaa vähän helpottaa, niin koitan vähän ryhdistäytyä kuvaamisenkin suhteen, olisi mukava saada myös kuvia tänne blogin puolelle, ettei pelkkää tekstiläjää ole!

Mutta, mä palaan huomenna (toivottavasti) hyvien ja ihanien uutisten kanssa ja jatkan nyt jännittämistä :)

Hyvää yötä<3

1 kommentti: