maanantai 24. marraskuuta 2014

Kauan odotetun pakkauksen yltiömäinen ihailu ja hiplailu on saatu päätökseen!

Kuten aikaisemmin taisinkin jo mainita, olen odottanut äitityspakkauksen saamista jo oikeastaan ennenkuin edes olin raskaana tai edes lapsen tulo oli suunnitelmissa. Muistan, kun 11 vuotta nuorempi pikkuveljeni oli saapumassa maailmaan ja äitini sai oman pakkauksensa, kuinka innokkaana katselin sen laatikon sisältöä, avasin jokaisesa bodysta napit ja laitoin takaisin kiinni ja intoilin äidilleni, miten hienoa ja samalla kummallista on kuvitella, että pian näillä vaatteilla on pikkuruinen omistaja.  Jännä sinänsä miten tuo hetki on niin elävänä mielessä, siitä kun on pian jo kymmenen vuotta, hui!
Nyt sitten sen pitkän odotuksen jälkeen perjantaina tipahti postiluukusta saapumisilmoitus, että äitityspakkaus on haettavista postissa ja heti samantienhän sinne piti sitten suunnata hakemaan se hymyssä suin! Samalla matkalla lähdimmekin sitten hakemaan mun mummolasta niitä kauan odotettuja vaunuja, joista tulee sitten oma postaus myöhemmin!
Nyt siihen ihanaan pakkaukseen, jonka sisällön suurimmaksi osaksi kuvailin, ainoastaan tyyny, peitto, lakanat, hoitotarvikkeet, harsot ym. ajattelin olevan vähän turhia kuvattavaksi, joten ne nyt tästä puuttuu.
Oli se kyllä aika ihana tunne saada hiplailla ja ihailla noita vaatteita, jotenkin taas vain ihan hirmuisesti vahvistui se, että pian meitä onkin kahden sijasta kolme ja että musta on aivan oikeasti tulossa äiti <3
Aappa-apina makuupussi. Ihan hirmuisen suloinen kuosi, tykkään tosi paljon! Makuupussia ei vielä edes oltu hankittu, kun oli tiedossa, että pakkauksen mukana sellainen tulee. Ja kyllä kannatti odottaa!
Puolipotkarit.  Housut ovat melko vähäinen luonnonvara tuolla vaatekaapissa vielä, joten ehdottoman hyvä lisäys nämä ovat, tosin vielä kyllä muutamat pitää hankkia.
Bodyja. Näitä melko paljon onkin, mutta eipä niitä kai liikaakaan voi olla :-) Etenkin tuosta oravabodysta tykkään kovasti, tosi suloinen. Tuo keltainen taas vähän aiheuttaa sellasia ällötysfiboja, ei ihan kuosi ole mun mieleen.
Potkuhousut. Suloinen kuosi molemmissa, etenkin tuon raidallisen väri on kovin suloinen.
Body + potkuhousut. Voi että, nää on kyllä yhdet lemppareista koko paketissa! Aivan käsittämättömän ihanat ja suloiset! Veikkaan, että tulevat kovaan käyttön aikanaan.
Potkuhousut ja potkupuku. Tietyllä tavalla vähän poikamaisen väriset ehkä, mutta ainakin tuo potkupuku on siinä rajoilla kuitenkin kovasti ja ainakin se varmasti tulee käyttöön. Potkuhousut taas ovat kuosiltaan vähän siinä rajoilla, että pukisinko edes, vaikka poika tulisi .
Potkupuku ja sukkikset. Potkupuvun kuosi on musta tosi söpö, vaikka hyvin simppeli onkin. Positiivisesti nousi kyllä jo ensisilmäyksellä yhdeksi suosikiksi. Sukkikset saivat sellasen "ahaa elämyksen" aikaiseksi, kun pitkään oon miettinyt, että jotain vaatekappaleita oon täysin unohtanut, kun oon kirppiksiä/kauppoja kierrellyt ja tässähän se vastaus onkin.
Sukkia ja lapaset. Noita valkoisia pieniä oli kaksi paria, mutta kun on niin kovin pieniä, niin ne oli piilossa laatikon sisällä :-D Nallesukat ja lapaset ovat kyllä tosi suloiset ja vaikuttavat myös tosi hyvänlaatuisilta.
Villahaalari.
Myssyjä. Tosi kiva, kun moneen eri tarkoitukseen löytyy omanlaiset päähineet, tuo tupsupipo on kyllä erityisen ihana.
Kietaisubody. Tämän kohdalla kävi samalla tavalla, kun sukkisten, eli ehdottomasti näitä pitäisi hankkia vielä paljon lisää kaappiin, ovat kuitenkin puettavuudeltaan niin paljon helpompia.
Kevyt toppapuku. Väri herättää taas pikkuisia ristiriitaisia fiiliksiä, mutta toisaalta eipä tuo nyt maailman suurin asia ole, jos tyttö pukeutuu turkoosiin! :-D Kuosi on suloinen (mulla taitaa olla joku fiksaatio oraviin, kun kaikki nuo oravajutut on niin suloisia! :D)
Ulkohaalari + rukkaset ja töppöset. Oikeastaan ainoa sana mikä tulee mieleen on "ihan kiva". Kuosi on omaperäinen, mielenkiintoinen, mutta ei missään nimessä yhtä hyvä kuin aikaisemmissa pakkauksissa on ollut. Löysin itseasiassa kirpparilta käyttämättömän viime vuoden pupuhaalarin 2 eurolla ja veikkaankin, että se tulee käyttöön tämän sijasta.
Kirja + purulelu.
 Ihana pakkaus kaikinpuolin, vaikka muutama sellainen ei-niin-mieluinenkin vaate oli mukana, mutta ihmehän se olisi jos kaikki olisi ehdottomia suosikeita! Loistava juttu kyllä tuo äitityspakkaus kokonaisuutena on, olen ehdottoman tyytyväinen, että sen valitsin rahan sijaan.

Sitten vielä toinen juttu, löysimme eilen kirpparilta pinnasänky! Ihana harmaa-valkoinen, valkoiset kohdat vaativat hieman maalia, mutta muuten priimakunnossa. Tuohon tulee vielä sellainen verho, mutta se laitetaan paikoilleen vasta pienen tuunailun jälkeen. Ensimmäisiksi kuukausiksi saamme perintökehdon mun isovanhemmilta, joten käyttöön tämä sänky ei vielä hetkeen pääse, mutta en malttanut jättää sänkyä ihan sellaisenaan tuonne huoneeseen, vaan pakkohan sinne oli jo petivaatteet ja nallet laittaa odottelemaan, vaikka ne sieltä pitää vielä pois ottaakin, nyt huone näyttää vaan kovasti paljon valmiimmalta!


6 kommenttia:

  1. mä tykästyin kovasti tohon pakkaukseen, vaikka olikin aika poikavärit mun mielestä :) mutta oon kans iloinen et otin mielummin sen kun rahan, ei sillä rahalla olisi varmaan saanut puoliakaan noista pakkauksen tuotteista:)

    VastaaPoista
  2. Pakkaus oli mun mielestä tosi hyvä ja tykkäsin itsekin unipussista. Huono puoli siinä vaan on se, että on tekokuitua eikä täten yhtää hengitä :/

    VastaaPoista
  3. Mä pidin pakkauksesta tosi paljon myös! Vähän ihmetytti se, että kaikki vaatteet oli ihan valtavia - vastasyntyneelle ei juuri mitään.. Noh, menee sitten muutaman kuukauden kuluttua. Niin, ja tuosta kurrekuosista tulee auttamatta mieleen Salme Pasi, tuo Putouksen Liitto-Orava!

    VastaaPoista
  4. Tää pakkaus on ihana! Olisin ottanut ehdottomasti tän, jos meille olisi poikaa rakenneultrassa lupailtu. Tyttö tuli ja rahana päädyttiin ottamaan. :)

    VastaaPoista
  5. Kiva tuo raidallinen yöpuku. Oma lapsi jo 1v9kk ja oli erilainen meillä tuo pakkaus. Itsekin innolla fiilistelin.. :)

    VastaaPoista
  6. Mäkin tykkään tästä pakkauksesta tosi kovin, varsinkin nuo pöllöt ja makuupussi <3 Mulla oli myös ihana pakkaus, linkitän sen sulle faceen.

    VastaaPoista