sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Viikko täynnä ohjelmaa

Heipsan! :)
Ihan aluksi pahoittelen kuvien järisyttävän kamalaa laatua, mutta koko viikkona en ole tajunnut kantaa kameraa mukana, vaikka paljon mukavia tapahtumia onkin ollut ja näin ollen on ollut tyytyminen kännykkäkameraan, jonka laatu on.. noh, huomaatte varmasti alapuolelta.
Pitäisi kyllä ryhdistäytyä tuon kameran suhteen, kun kerta sellainen löytyy! Vähän mukavampi olisi myös ottaa, jakaa ja katsella myöhemminkin hieman parempi laatuisia kuvia kuin nämä.
Mutta tosiaan, tälle postaukselle oli myös aihe, ihan pelkästä kamerasta en tullut tällä kertaa jauhamaan! Kulunut viikko on ollut tosi mukava, normaalista arjesta poiketen menoa ja meinikiä on riittänyt melkolailla ja se onkin virkistänyt tosi paljon tämän sairasloman keskellä. Miehen vuorotyö + tämä mun sairasloma kun on melkein ajanut mut välillä hermoromahduksen partaalle, kun välillä tekemistä on vaan ihan mahdotonta keksiä. Onneksi joulu on kuitenkin jo kohta täällä ja sitä järjestellessä ja suunnitellessa saakin kyllä kulumaan hyvin seuraavat viikot.

Tiistaina mentiin miehen kanssa Ilves - Kalpa peliin, jonne mies oli saanut ilmaisliput isänsä kanssa, kun olivat olleet isänpäivänä syömässä Saludissa. Mieheni isä on Tapparan mies, joten lahjoitti oikein mielellään oman lippunsa mulle, eli vannoutuneelle Ilvesfanille ja oikein kiva olikin taas päästä peliin, vaikka edellismatsistakaan ei kovin kauaa ollut. Peli päättyi lopulta Kalpalle 3-1. Oli muuten äärimmäisen suloista katsella Kalpan "fanipäätyä", kun siellä oli kolmen miehen joukko kannustamassa Kalpaa ja yksi heistä huusi aivan taukoamatta "Kalpa! Kalpa!", samalla kun vastakkaisella puolella ollut satapäinen Ilvesfanikatsomo huusi ja lauloi omalle joukkueelleen.

Keskiviikkona
suuntasimmekin mun äidin luokse kahvittelemaan ja katselemaan kirppistavaroita. Sain myös 2 isoa kassillista äidin työkaverin lapsen vanhoja vaatteita ja tuo kuva ei kyllä kerro kuinka paljon niitä todellisuudessa oli, aivan mieletön määrä kuitenkin, muutama kymmen vaatekappale ainakin! Iso osa oli hieman isompia kokoja 74-92, mutta onpahan niitäkin jo sitten valmiina odottamassa. Vaatteet olivat vieläpä todella hyväkuntoisia ja -laatuisia, joten olen kyllä enemmän kuin kiitollinen!

Torstaina kävimme elokuvissa katsastamassa tuon Vadelmavenepakolaisen (täältä voi lukea lisää, jos elokuva kiinnostaa) äidiltämme saamilla ilmaislipuilla. Elokuvan juoni oli sinällään mielenkiintoinen, mutta omasta mielestäni leffasta olisi voinut saada monta kertaa paremman ihan pienilläkin muutoksilla. Jäi vähän "outo maku" suuhun elokuvasta, toisaalta se oli hyvä, mutta toisaalta taas melko kehno.

Loppuviikkokin meni oikein mukavissa merkeissä! Perjantaina kävimme kaupoilla ja syömässä, lauantaina viemässä kirppistavarat ja tänään ollaankin vietetty oikein kunnon lepäilypäivää. Aamulla kävin nopeasti viemässä koiran aamulenkille, jonka jälkeen vielä jatkoin unia yövuorosta palanneen mieheni kanssa. Ruokana toimi "kaikki vaan pannulle mitä kaapista löytyy" jonka jälkeen lähdimmekin koiran kanssa lenkille ja katselemaan torille kaupungin joulunavausta, samalla vuoden ensimmäiset glögit nauttien. Ja voi että tulikin joulufiilis, nyt oli pakko vihdoin kaivaa kaikki joulukoristeet esille ja pian rupeankin niitä laittelemaan esille! Vielä kun se lumi tulisi jostain, niin olisi aika bueno!

Miten teidän viikko/viikonloppu on sujunut? :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti