lauantai 15. marraskuuta 2014

Ostoksia

Mustat housut mun äidiltä, Anttila
Pinkit velourit UFF
Kimperiltä kaksi ihanaa pipoa ja valmiiksi jo kahta pienintä kokoa.
Tikkunekku.fi -sivustolta ostettu ihana ruokalappu.
Ihanat helistimet, etenkin tuo pupu on ihan käsittämättömän suloinen!
Bodyja; Lindex & Moomin, kirpparilta

Lotta & Lassi body mun äidiltä, Anttila
Name it, kirppari
Kirpparilta
Lindex ja KappAhl, molemmat kirpputorilta. Tuo ihana mekkobody on Newbie-mallistosta, mihin tunnen melko suurta rakkautta ja maksoi vain euron! Ihan niin halvalla ei netin kirppareilta Newbietä kyllä löydy.
Kirpputorilta
Tämä löytyi laatikoiden kätköistä, eli on mun vanha mekko. Tuo on vaan aivan käsittämättömän ihana, en malta odottaa että saan pukea sen omalle pikkuiselle!
Kirpparilta. Vähän isoa kokoa, mutta pakko-ostos halvan hinnan ja loistavan kunnon vuoksi.

Tokmanni
Ihanat yökkärit! Vasemman puoleinen Tokmannilta, Minnihiiri kirpparilta.

Kuten kuvista voikin päätellä, niin minä(+äitini) olen oikein kunnolla innostunut kiertelemään kirppiksiä ja aivan mahtavaksi paikaksi osoittautuikin tuossa aivan meidän lähistöllä oleva Vekaratori Fantti(http://www.fanttitori.fi/), mistä suurin osa löydöistä onkin.
Harmittelin muuton yhteydessä sitä, että entisen asuntomme lähelle hetki sitten avattu lastentarvikekirpputori jäi sinne, mutta ehdottomasti tämä uusi on vähintäänkin yhtä hyvä, paljon edullisia ja ihania vaatteita.
Innostuin myös vähän nettishoppailemaan ja ihanat Kimperin pipot ja Tikkunekun ruokalappukin tuli tilattua, ruokalappu itseasiassa vähän "etukäteisisänpäivälahjana" miehelleni :)
Nyt pitäisi pikkuhiljaa alkaa järjestelemään vauvan vaatekaappia oikein huolella ja katsastamaan mitä kokoja on ja kuinka paljon, sillä ainakin 62-koon vaatemäärä ainakin bodyjen kohdalla alkaa pikkuhiljaa olemaan täynnä.
Tekisi jo niin kovasti mieli alkaa pesemään noita vaatteita ja leluja mitä on kertynyt, mutta koitan malttaa mieleni vielä, ehkä hieman lähempänä maaliskuuta sitten isompi satsi kerralla!

2 kommenttia: