torstai 11. joulukuuta 2014

Rv 27 + 1

Moi!
Eilen tuli viikkoja täyteen siis 27 + 0  ja tuntuu samaan aikaan uskomattomalta, liikuttavalta ja äärimmäisen hienolta, että raskaus on edennyt jo näin pitkälle ja se loppusuora häämöttää jo lähempänä kuin uskaltaa edes ajatellakaan.
Neuvolakäynti meni eilen ihan mallikkaasti, pienen sydän löi hurjaa vauhtia ja ne äänet kuuluikin paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Tuo sydänäänien kuuntelu on aina niin liikuttava tilanne, vaikka kotona dopplerillakin sitä tulee harrastettua lähes harva se päivä, mutta silti aina melkein kyynel silmäkulmassa kuuntelen sitä sykettä.
Sf-mitta huiteli hieman yläkäyrillä, mistä ensin vähän järkytyin, mutta terveydenhoitaja onneksi rauhoitteli ja sanoi, että luultavasti mun vatsanpeitteet ovat yksi syy siihen ja että vielä mitään tarvetta ei ole mihinkään seurantaan, vaan ensi neuvolakerralla katsotaan sitten tilannetta uudestaan. Aina lääkäreiden/terveydenhoitajien puhuessa mun "vatsanpeitteistä", tekisi mieli vaan sanoo, että sano tuttavallisesti läski vaan :-D

Olo on ollut melko vaihteleva, mukaan on tullut taas tämä tuttu ja turvallinen väsymys, mutta sen vastapainona myös unettomuus. En siis vaan saa unta millään ja aina yöt venyy siihen 2-3 ja jo seitsemältä saatan herätä hyvinkin virkeänä. Päivällä se sitten kostautuu ja jossakin kohtaa on vain pakko mennä nukkumaan.
Liitoskivut ovat alkaneet myös järkyttävimpinä kun koskaan, käveleminen tuottaa suoraansanoen tuskaa joka askeleella ja myös alaselkä vihoittelee siinä samalla.
Kyseiset kivut tuntuvat myös ihanasti sängyssä maatessa, asentoa vaihtaessa ja muutenkin, joten mikäs tämän ihanampaa.
Ihana raskaus :-D <3
Huomenna onkin sitten tarkoitus mennä lääkärille kertomaan kivuista taas ja luultavasti sitten se sairasloma jatkuu tuonne äitiysloman alkuun asti.

Ps. Iltaan asti aikaa osallistua arvontaan, joten jos haluat voittaa kosmetiikka paketin, niin kannattaa ehdottomasti käydä osallistumassa! :) http://kunhaaveetmuuttuivattodeksi.blogspot.fi/2014/12/luukku-5-ensimmainen-arvonta.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti