tiistai 27. tammikuuta 2015

Sairaalakassi

Olen jo pitkään yrittänyt pitkittää sairaalakassin pakkaamista, onhan siihen "the päivään" vielä aikaa, mutta nyt ajattelin kuitenkin jo saada kassin pakkauksen alulle, ettei käy niin, että homma vaan venyy ja venyy ja juuri ennen laitokselle lähtöä pitäisi muistaa, mitä kaikkea pitikään pakata.
Olen luonteeltani muutenkin sellainen, että haluan saada kaiken varmasti kuntoon hyvissä ajoin ja kun kerta paljon sellaista on, mitä voi jo etukäteen pakata, niin miksipä ei.
Koitin/koitan pitää sisällön mahdollisimman tiiviinä ja aiemmin synnyttäneiltä olenkin saanut ihan loistavia neuvoja siitä, mitä siellä kassissa ainakin pitää olla ja mitä ei.
4kpl bodyja, kaksi kokoa 50 ja kaksi 56.
Newbien myssy ja tumput, sekä villasukat ja kypärämyssy.
2xsukkia ja kuolalappuja + yhdet raapimisen esto tumput.
Newbien villatakki ja housut.
Newbien talvihaalari.
Tutti ja tuttinauha
Soittorasiapupu <3
Harsoja
Hygieniatuotteet
Eväitä mulle ja miehelle + mun vesipullo.
Lisää evästä.
Näiden lisäksi laukkuun tulee vielä tietenkin kamera + pattereita, neuvolakortti, mun kotiutumisvaatteet, lompakko, puhelimenlaturi, liivinsuojukset, muistiinpanovälineet(olen kirjoittanut raskauden ajalta sellaiseen vihkoon tärkeimpiä käyntejä neuvolassa, ultrissa ym, sekä suunnitelmia ristiäisistä ym), villasukat, omat tossut(Taysista jopa kehoitettiin ne ottamaan mukaan), siteitä ja hiusharja.

Kassia pakatessa kyllä mieliala oli aikalailla pilvissä, jälleen kerran konkretisoitui se, että ihan oikeasti ei ole kauaa, kun saadaan oma pieni maailmaan, tänään on laskettuun aikaan 43 päivää! <3




Puuttuuko jotakin? Mitä te olette kokeneet tärkeimmäksi sairaalakassissa?


Alankin nyt käymään lävitse teidän blogejanne, joten palataan seuraavaksi niiden parissa! :)

9 kommenttia:

  1. Eikäääh, ihania vaatteita. <3 Aika paljon vaatteita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih <3 Joo, mä vähän ehkä ylimitoitin tuon bodyjen tarpeen, kun tosiaan sairaalan vaatteilla mennäänkin kotiutumiseen asti, mutta kun nuo kaikki näytti niiin eri kokoisilta, että en oikein yhtään tiennyt mitkä olisi olleet ne parhaat, niin onpahan ainakin suuremmalla todennäkösyydellä oikean kokoinen body edes pienellä :D <

      Poista
    2. Ihan hyvä, että on ainakin isommat vaatteet mukana, jos alunperin tarkoitetut ovatkin liian pienet.. Meillä nimittäin meni ekana kotiyönä meinattu yöpuku vaihtoon samantien, kun jäpikkä olikin isompi kuin mitä olin ounastellut. :D

      Lueskelin tässä yhdellä istumalla blogin läpi ja liityn lukijaksi! :3

      Poista
    3. Meillä kanssa kun tytöstä on povattu vähän isomman kokoista, niin pakko nuo isommat ottaa kyllä mukaan!

      Ja kiitos kovasti, tervetuloa mukaan lukemaan blogia! :)

      Poista
  2. Nii, siis paljon silleen, ettei meillä saanu käyttää omia vaatteita vauvalla ku vasta kotiutumis päivänä. :)

    VastaaPoista
  3. Söpöjä vaatteita ��. Oisko pienelle lisäksi sukkikset/puolipotkarit, kun neuletakin alle tulee body? Vai mahtuuko noiden pikkuisten housujen alle enempää kerroksia? ☺️
    Onnea loppuraskauteen!
    Siina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa hyvä idea, kyllä uskon että mahtuu ja voisin kyllä sellaiset pakatakin matkaan mukaan, huomattavasti helpommathan ne ovat kun sukat!

      Ja iso kiitos! :)

      Poista
  4. Ihana tuo talvihaalari! :) Muistan niin esikoisen odotusaikana tuon sairaalakassin pakkaamisen, se oli niin ihanaa! Onneksi sen saa muutaman kuukauden päästä tehdä uudelleen :))

    VastaaPoista
  5. Voi muistan itsekin (toki 7 vuotta takaisen) maaliskuisen esikoisen syntymän kuin eilisen! Itse pakkasin vain bodyn, sukkahousut, hupparin ja housut sekä tietysti ulkovaatteet. Herkut unohtui, mutta niin meni vain vauvaa tuijotellessa ja vieraita vastaanottaessa koko sairaala-aika. Plus jokaisella oli jos jonkinnäköistä suklaalevyä ja keksiä mukanaan. Ihana kun oot noin innoissasi! Se on ihmeellistä ja ihanaa :) Tsemppiä miljoonasti !

    VastaaPoista