keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Teidän blogit!

Moikka!
Vihdoin sain käytyä loputkin teidän lähettämistä blogeista ja oikeastaan tietyllä tapaa jopa kadun koko juttua, sillä olisin voinut nostaa jalustalle jokaikisen blogin, mitä mulle linkattiin! :-D Tykkäsin siis jokaisesta kovasti, oli tosi mukava saada paljon odottavien äitien ja jo lapsen saaneiden blogeja, kuten pyysinkin, mutta lukulistaa pääsi vähän värittämään myös ihan toisenlaiset blogit, mikä on tosi hyvä juttu!'
Iso kiitos kaikille bloginsa linkittäneille! 

Tässä top 3:

1. Onnen murusia,  http://onnenmurus.blogspot.fi/
"Blogia kirjoittelee 22-vuotias nuori nainen, onnellinen uunituore rouva sekä yliopisto-opiskelija, joka viettää parhaillaan välivuotta opinnoistaan miehensä omaishoitajana tämän halvaannuttua äkillisesti syövän seurauksena keväällä 2014. Jaloissa pyörii myös 3-vuotias lapinkoira-tyttönen. Tervetuloa seurailemaan! :)"

Tämä blogi herätti mussa samanlaisia tunteita, kun jotkut todella hyvät kirjat - hyvää oloa, jännitystä, mukana elämistä ja toivoa. Omaishoitajuus on minulle läheinen asia, sillä oma isoäitini toimii isoisäni omaishoitajana ja olen saanut seurata sivusta sitä kivikkoista ja rankkaa polkua, samalla miettien, miten ihmeessä saisin osoitettua kunnioitukseni ja arvostukseni hänelle ja muillekin omaishoitajana toimiville. Samoin kävin tätä blogia lukiessa - niin arvostettavaa. Se miten blogissa puhutaan asioista, pistää todella ajattelemaan ja samalla myös uskon, että tämä blogi voisi toimia erinomaisena vertaistukena muille samankaltaisessa tilanteessa oleville. Ihmisen vahvuus on ihmeellinen asia <3

2. Hattaravuori, http://nhattaravuori.blogspot.fi/
"Täältä löytyy oululainen nuori nainen kirjoittamassa pienen pientä blogiaan. Elämäni seikkailuun kuuluu kihlattuni, kanimme Rumpali ja pikkuinen hiirilaumani.
Blogistani löytyy omia ottamiani kuvia,
joskus videoita ja enemmän tai vähemmän tekstiä.
Tulet löytämään juttua laihduttamisestani,
eläimistäni, kuulumisistani ja ylimääräisestä höpötyksestä!"

Tämä blogi kuuluu ylläolevan lisäksi siihen kategoriaan "ei-äitiysblogit" ja erittäin kiva niitäkin on saada lukulistalle, mukavaa vaihtelua kyllä! Tämä blogi osoittautui erittäin mielenkiintoiseksi monestakin syystä - mielenkiintoiset tekstit rohkeistakin asioista, upeita kuvia ja mukaansa tempaavat postaukset.  Laihdutusblogit olivat ennen raskautumistani "se juttu" ja seuraan innolla muiden painonpudotusta, sitä omaa odotellessa.
Blogissa vilahtelee myös silloin tällöin piristyksenä aivan ihana kani Rumpali, joka kyllä sulatti sydämeni! <3

3. Haaveilen kaikesta, http://haaveilenkaikesta.blogspot.fi/
"-91 äiti, -87 kihlattu ja -12 tyttö. Kirjoitan kaikesta itseäni kiinnostavasta, toivottavasti pian myös odotuksesta ;)"
 
Blogin yleisilme houkutteli heti lukemaan ja pakko kyllä hehkuttaa, miten yksinkertainen ulkoasu voikaan olla kaunis.
Blogi on näiden kolmen joukosta ainut äitiysblogi ja tähtenä toimiikin ihana 2-vuotias Vilja. Postaukset sisältävät paljon ihania kuvia ja mielenkiintoisia tekstejä ja sain monta ihanaa vaateideaa meidän prinsessaa ajatellen täältä!


Plussana ja lisänä parhaiden joukkoon haluan lisätä mun uuden ihanan ystävän Heidin blogin: http://nuorenamammaksi2011.blogspot.fi/
Tutustuin Heidiin Facebookissa "Lapselle kummiksi" -ryhmän kautta ja jo ihan lyhykäisen juttelun jälkeen tuntui, että oltaisiin tunnettu jo vaikka kuinka pitkään, mikä on musta ihan uskomatonta, harvoin on käynyt niin! Maailman ihanin sattuma kuitenkin, että häneen sain tutustua ja saan olla kyllä siitä enemmän kuin tyytyväinen! <3 Heidi on lohjalainen yksinhuoltajaäiti ihanalle Leeville ja kirjoittaa arjestaan ylläolevaa blogia.

5 kommenttia:

  1. Voi apua, kiitos ja kumarrus! Oon tosi otettu :') ♥

    Ps. Oon aina innoissani lukemassa sun uusia postauksia, joten keep it going! ♥

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos kovasti, tuntuu ihanalta kuulla että joku tykkää lukea :)

    VastaaPoista
  3. Tällaiset postaukset on aina hyviä, koska itsekin tulee kummasti löydettyä uutta luettavaa! :D

    VastaaPoista
  4. Voi Kiitos sulle ihanainen! <3 ihanaa kuulla, että joku on tykännyt lukea <3 <3 <3!!!

    VastaaPoista