perjantai 6. helmikuuta 2015

Ihanaa laatuaikaa

Nyt kun raskaus vain lähenee loppuaan, olemme miehen kanssa jonkin verran käyneet "treffeillä", eli elokuvissa tai syömässä, sekä kahvittelemassa kaupungilla.
Tottakai muutakin laatuaikaa olemme yrittäneet miehen työn oheen saada mahtumaan paljon, mutta sellaiseksi riittää erittäin hyvin leffailta kotona, pitkä kävelylenkki koiran kanssa (tosin enää hetkeen se ei ole mahdollista, kiitos supistusten!), saunominen tai ihan vain yhdessä rentoileminen ilman kiirettä mihinkään.
Toissapäivänä käytiin syömässä ja kahvittelemassa oikein kunnolla ja voi että nautittiin kyllä molemmat! Päivän sponsorina toimi meidän sijastamme mun mieheni äiti, joka yllättäen laittoi viestiä, että laittoi tilillemme rahaa, että voimme käydä syömässä jossakin kunnolla. Ihana yllätys!
Ruokapaikaksi valikoitui Koskikeskuksen Steakhouse ja kahvilla kävimme myöskin Koskikeskuksessa Ståhlbergin kahvilassa. Ruoka oli erinomaisen hyvää ja eipä kahvilan tarjoiluissakaan mitään valittamista ollut!
Oli aivan mielettömän ihana päivä, kun sai vain aivan kiireettä olla ja tehdä ja tulipahan tulevaakin mietittyä yhdessä taas, lähinnä synnytys ja sen jälkeiset viikot olivat mielessä.
Jännää! <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti