lauantai 7. helmikuuta 2015

Koska?

Mahdotonta on sanoa, mikä päivä on se elämää mullistava päivä, kun meidän pieni saapuu maailmaan, se voi olla pikemmin kuin arvaammekaan tai venyä vielä paljon lasketun ajan ylikin, jos kasvu on tasaantunut. Koskaan ei tiedä.
Veikkauksia kuitenkin on sadellut monesta suunnasta, milloin se päivä koittaa ja itselläni on koko raskauden ollut kovin vahva olo, että se päivä tulisi olemaan 1.3. Silloin on kahden vauvan/meidän lähipiirissä olevan syntymäpäivä ja se oli ensimmäinen laskettu aikani, ennenkuin se tarkentui sitten nt-ultrassa kymmenen päivää myöhemmäksi.
Mieheni taas veikkaa, että vauva syntyy 25.2. Vähän järkytyin, kun mieheni kanssa keskustelin asiasta, eihän siihen herranjumala olisi kuin reilu kaksi viikkoa enää.
Maanantaina ollaan vähän fiksumpia tämän asian suhteen, eli jatkuuko jännitys ja tietämättömänä olo vai saadaanko päivä, jolloin käynnistys alkaisi.
Jännittää jo nyt niin paljon, että kädet alkoi vapisemaan, apua!

Onko teillä ollut mielessä joku päivä, jonka olette ennustaneet lapsen tulevaksi syntymäpäiväksi ja kuinka lähelle veikkaus on osunut?
Entä miksi päiväksi veikkaatte meidän lapsemme syntymäpäivää? :)


Ps. Tässä kuvassa kiteytyy kyllä olotilani tällä hetkellä aika täydellisesti, on kuin täydellinen kopio musta :-D

2 kommenttia:

  1. Oioi, lähellä se on jo! Ei enää kauaa missään tapauksessa :) Vaikka toki itsestä se voi tuntuakin, että aika vain matelee.. Mutta ei siihen ole enää kuin hetki - viimeiset metrit!

    VastaaPoista
  2. Ei siis enää kauaa <3 jos pikkuinen sattuisi syntymään 25.2 ni mulla olisi sitten teidän pikkuisen kanssa sama syntymäpäivä :)

    VastaaPoista