keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

#kehukumppania

 Ihanassa Helmikuun Rakkaus -blogissa oli tälläinen haaste #kehukumppania ja oli pakko myös itsekin päästä tämä tekemään!
Vähän siirappiseksihan tämä meni, mutta menköön ;)



1.Milloin viimeksi olit erityisen ylpeä kumppanistasi?
Päivittäin. Olet minulle maailman paras kihlattu ja avomies ja kuten jo ennen lapsemme syntymää arvelin, olet maailman paras isä. Tyttäremme ei olisi voinut parempaa isää saada.
Teet raskasta työtä, mutta silti ennen ja jälkeen työpäiviesi jaksat panostaa täysillä meidän perheeseemme hoitamalla tyttöä ja tekemällä arjenaskareita. Et uskokaan kuinka paljon rakkautta tunnen teitä kohtaan, kun katselen sinun hoitavan tyttöä.

2. Mihin piirteisiin alun perin ihastuit kumppanissasi?
Ihastuin ja rakastuin sinun ihanaan luonteeseesi. Olet aito, rehellinen ja rauhallinen. Sinun seurassasi on aina tuntunut hyvältä, kuten olisimme tunteneet aina. Arvostan viisauttasi ja järkevyyttäsi, se on ollut myös minulle hyväksi.
Kukaan ei ymmärrä meidän insidejuttuja ja kuten tiedät, jotkut niistä on ihan älyttömiä, mutta rakastan niitä, kuten kaikkea muutakin höpsöttelyä kanssasi.


3. Mikä on parasta parisuhteessanne?
Kliseisesti tähän voisin tottakai vastata, että kaikki, mutta yritän hiukan tiivistää. Ensinnäkin voimme molemmat olla toistemme seurassa aivan omia itsejämme, eikä kummallakaan ole mitään salattavaa, vaan vaikeistakin asioista voidaan puhua helposti. Rakastamme molemmat toisiamme koko sydämestämme ja ajattelemme molemmat tahoillamme, että me olemme ne oikeat toisillemme.
Tiedän, että olet aina tuki ja turvani, olet ollut sitä aina. Maailman paras tuki. Monesta asiasta en olisi selvinnyt ilman sinua.
Nautimme toistemme seurasta ja pidämme paljon hauskaa.  Olemme selvinneet vaikeistakin asioista ja ajoista ja ne ovat lujittaneet parisuhdettamme entisestään.
Ja tietenkin parasta on se, että on joku ketä rakastaa ylikaiken tässä maailmassa. Nyt heitä on kaksi ja se on maailman täydellisin asia, nimittäin meidän pieni perhe.



Minä rakastan sinua <3

4 kommenttia: