sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Ensimmäinen kuukausi

Meidän pikkuinen täyttää tänään jo yhden kuukauden.
Ihan hullua miten nopeasti aika on mennyt, vastahan se rakas syntyi!
Kaikki on sujunut oikein hyvin, tyttö syö hyvin ja yöllä nukutaan välillä jopa 4-5 tuntia putkeen. Myös päivisin nukkuminen sujuu moitteetta, mutta erittäin virkeä tyttö jaksaa myös olla.
Hirmuisesti tyttö on kasvanut ja kehittynyt jo, katseella seurailee hienosti ja tuijottelee jo pitkään vanhempiaan silmiin.

Ensimmäistä hymyä odotellessa!


Kotiäitiys on jatkunut hienosti, nyt mies on jo enemmän kerennytkin olemaan töissä ja näin ollen ollaan neidin kanssa oltu enemmän kaksistaan ja ihanaa on ollut. Todella paljon ollaan nyt oltu ulkona kiitos ihanien ilmojen! Neiti nukkuu vaunuissa erittäin mielellään ja tekee se itsellekin hyvää, kun pääsee pois neljän seinän sisältä. Lenkkeilyn myötä on pikkuhiljaa tarkoitus jatkaa ennen raskautta alkanutta kuntoilu/laihdutusprojektia. Siitä lisää myöhemmin.

Hormoneiden aiheuttama herkkyys ja babyblues on kyllä hyvin tuttuja asioita edelleen, välillä sitä itkettää onnesta, kun on niin täynnä rakkautta ja onnea, sitten taas välillä itkettää, kun tuntuu, että aika menee liian nopeasti tai kun jossakin tv-sarjassa tai elokuvassa tapahtuu jotakin vähänkään liikuttavaa.
Toisaalta humoristista, mutta myöskin niin ärsyttävää! :-D






2 kommenttia: