tiistai 10. maaliskuuta 2015

Kesävaatehaaveilua

Vaikka meidän neitokaisen vaatekaappi pursuaa vaatteita melkein enemmän kuin tarpeen olisi, niin silti vielä ostoslistalla olisi jotakin, nimittäin kesävaatteet! Kevyitä bodyja ja legginsejä kyllä löytyy, mutta jotakin hyvin hyvin oleellista kaapista puuttuu - MEKOT! Eksyin ihan vahingossa(;)) selailemaan nettikauppoja ja voi että mitä kaikkia ihanuuksia sitä löytyikään. Kaikkia ei ole toki tarkoitus saatika varaa hankkia, mutta haaveillahan saa aina! Ja joitakin mekkoja joka tapauksessa on hankittava, nämä ovat erittäin varteenotettavia ja ihania vaihtoehtoja. Parit legginsit/sukkikset ja shortsit olisivat myös hyvä lisä kaappiin ja niitäkin löytyi oikein kivoja malleja!


Onko teillä joitakin aiheita, mistä haluaisitte postauksen tänne blogiin? Kertokaa ihmeessä kommentteihin, jos ideoita tai halua lukea jostakin tietystä aiheesta on, toteutan erittäin mielelläni niitä!

1 kommentti:

  1. Olisi kiva kuulla ainakin siitä, miten oletatte rahojen riittävän vauvan kanssa. Ja sitten sen, miten kukakin suhtautui raskauteen. :)

    VastaaPoista