keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Voi rakkautta rakkautta rakkautta!

Koko yö on tähän asti mennyt valvoessa, kun jostain syystä uni ei vaan ole tullut silmään ja nyt kun vähän jo alkaisi väsyttämään, niin edelliset yöt tietäen, neiti alkaa kohta puoliin huudella maitobaaria auki! Tässä on siis ollut hyvää aikaa tehdä ristiäisvalmisteluita, siivota neidin vaatekaappia(eipä mene kauaakaan, kun pienimmät vaatteet jää historiaan, apua :() ja tilailla kamalat kasat kuvia Ifolorilta.
Siinä touhutessa ehti jo tulla ikävä tyttöä, joka nukkuu tyytyväisenä isänsä kainalossa ja melkein puoli tuntia tuijottelin sitä näkyä haltioissani ja täynnä rakkautta.  Tätä onnea on vaan edelleenkin niin kovin vaikea sisäistää, miten voinkaan olla näin onnekas, että olen löytänyt noin ihanan miehen ja kuinka maailman onnellisimpia saamme yhdessä olla meidän täydellisestä tyttärestä!
Täydellisestä ja maailman rakkaimmasta <3

5 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Tuo onnen tunne omasta vauvasta on ihana<3 Meidän neiti on nyt 7kk ja vieläkin olen ihan vauvahattarapilvissä :D

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus. Voi muistan nuo tunteet! <3

    VastaaPoista
  3. Todella ihana postaus <3 Voin täysin samaistua... Meillä on täällä kuusi viikkoinen keiju tyttö ja rakkauden määrää ei voi sanoin kuvailla <3 Minä ja mies haltioidutaan joka päivä uudestaan ja uudestaan häneen :D

    VastaaPoista
  4. Täällä samoissa fiiliksissä! Kuinka suurta rakkaus voi ollakkaan tuota pientä ihmettä kohtaan <3

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana postaus <3. Nauti rakkauden määrästä, nauti perheestäsi, nauti omasta, pienestä lapsestasi! Ja voin sanoa, että rakkaus kasvaa, joka päivä, joka hetki. Tuota omaa lastaan ei voi olla ihmettelemättä, pienet taidot mitä oppii, saa sydämen läpättämään ylpeydestä <3. Meidän vauva on jo kasvanut isoksi, mutta voi, miten hän on niin ihana ja ihmeteltävä edelleen. Okko on jo 2v6kk.
    Ihania päiviä teille sinne vauva"huuruihin"! :) <3
    Siina

    VastaaPoista