maanantai 13. huhtikuuta 2015

12.04.2015 Ristiäiset ja muutakin juhlittavaa!

Eilinen on onnellisesti takana ja voin kyllä sanoa, että heti neidin syntymän jälkeen tämä oli ehdottomasti elämäni paras päivä.
Neiti, rakas pieni prinsessamme sai nimen ja samalla minusta tuli kaikkien yllätykseksi rouva! <3 Olimme jo ennen tytön syntymää päättäneet, että ristiäisten yhteydessä menemme naimisiin ja en voisi olla onnellisempi!
Mun mummun vanha kastemekko. Samassa mekossa myös mut on kastettu.
Tilaisuus meni aivan täydellisesti, ensin neiti kastettiin, jonka jälkeen pappi pyysi meitä kastepöydän eteen ja totesi, että "hyvät seurakuntalaiset ja etenkin hyvä hääpari". Tämän jälkeen alkoi kuulumaan takaa itkua ja ihmettelyä, täydellisesti onnistui siis ihmisten yllättäminen!
Onnea ja itkua riitti riittämiin ja juhlat sujuivat kaste- ja vihkitilaisuudenkin jälkeen hienosti.

Etukäteen pelkäämäni leivonnaiset onnistuivatkin oikein hyvin äitini ja lapsen toisen kummin avustaessa paljon! Kirosin kuitenkin sokerimassan alimpaan .. no tiedätte kyllä ja voi olla, että en siihen enää koske pitkällä tikullakaan :-D
 Sitten siihen tärkeimpään, eli meidän neitiin. Koko nimeä en halua täällä paljastaa, mutta meidän rakkaimman nimeksi etunimeksi tuli...
Inka <3


Inka hän on meille jo ollut sukupuolen selvittyä ja heti syntymän jälkeen hänet nähtyämme asia varmistui, kyllä hän aivan Inkalta näyttää! <3
Ihanaa, kun nyt voi puhua toisesta jo muidenkin kun mieheni seurassa nimeltä! Oli niin hankalaa aina oikein väkisin puhua "neidistä" ja "prinsessasta".

Inka sai aivan mielettömästi ihania ja käytännöllisiä lahjoja, sekä myös jo pesämunaa omalle tulevalle tililleen, mikä on myös hyvä juttu, siitä on hyvä alkaa säästämään hänelle tulevaisuutta varten.





Tästä tuli jo Inkan ehdoton lemppari! Tämä on tosiaan soittorasia, mikä alkaa soittamaan tuutulaulua, kun vetää hännästä!



Maailman onnellisin rouva ja Inkan äiti kiittää ja kuittaa tältä erää ja painuu nukkumaan, mutta palaamme jälleen! :)

15 kommenttia:

  1. Ihanaa paljon onnea! <3 Mun vanhemmat meni kanssa omissa ristiäisissäni naimisiin, sitä en muista olikohan se yllätys :D

    VastaaPoista
  2. Oi ihanaa, todella paljon onnea teille ja Inkalle! ♥ :) Suloinen nimi!

    VastaaPoista
  3. Paljon paljon onnea :) Tyttö sai todella kauniin nimen <3

    VastaaPoista
  4. Oi miten ihanaa <3! Hurjan paljon onnea! <3 <3 <3

    VastaaPoista
  5. Voi miten ihanaa ❤ Paljon onnea! :) Nätin nimen ootte keksinyt :)

    VastaaPoista
  6. Sydämelliset onnittelut teille kaikille! <3

    VastaaPoista
  7. Meillä kaikki oli varmoja, että menisimme naimisiin ristiäisissä vaikka kaikille sanottiin ettei mennä:D Inka on ihana nimi, paljon onnea nimestä tyttöselle ja onnea hääparille:)

    VastaaPoista