tiistai 16. kesäkuuta 2015

Ensimmäinen perheloma

Kuten kerroinkin, niin me oltiin viime viikolla ensimmäistä kertaa Inkan kanssa reissussa ja kohteena toimi 23h miniristeily Turku-Tukholma Baltic Princesillä.
Matkat satamaan ja takaisin kuljettiin junalla, mikä osoittautui kyllä erittäin hyväksi vaihtoehdoksi, sillä käytettävissä oli hytti ja tuttipullon lämmitin.
Menomatkalla oltiin ihan tavallisessa hytissä, mutta paluumatkalla saatiin perhehytti käyttöön, mikä oli kyllä tosi mukava ja kätevä myös vauvan kanssa.
Koko reissu meni kaikinpuolin hienosti, Inka nautti selvästi matkustamisesta ja jaksoi melkein koko junamatkan ihmetellä muita matkustajia ja junan hytkymistä, mutta lopulta uni vei voiton.
Meillä oli mukana vaunut (Brio Happy) ja niiden kanssa pääsi laivalla kulkemaan hyvin, tosin hytin ovesta ne mahtui vain juuri ja juuri, ei ollut kyllä edes sentistä kiinni! :D


Laivalla Inka jaksoi myös hienosti, vaunuissa hänellä oli mukana lelukaari, minkä lelujen kanssa hän leikki ja seurusteli ja paljon tyttö oli myös sylissä katselemassa ympärilleen.
Uni maittoi laivassa erittäin hyvin, ehkä meri-ilmalla oli osuutensa asiaan, kun neiti veti täydet yöunet ja pitkät päiväunet!

Aivan ihana matka oli ja tosi mielelläni lähtisin koska vain uudestaan, toki en millään malta odottaa sitä aikaa, kun Inkakin pääsee vähän enemmän nauttimaan matkasta pallomeren ja muun touhun muodossa!


1 kommentti: