maanantai 30. marraskuuta 2015

Rakas joulupukki..

Kohta se on taas täällä - JOULU! Eikä mikä tahansa joulu, sillä mä oon aina haaveillut jouluista lapsen kanssa ja nyt se vihdoin toteutuu!
Samalla kauhistuttaa, vastahan oli viime joulu ja onnellisena mietin tulevaa vauvaa, nyt saa kauhistella niin nopeasti lähenevää vuoden ikää.

Moni on jo nyt kysellyt Inkan mahdollisia joululahjatoiveita ja oikeastaan oli aika hankala miettiä, mitä kaikkea sitä edes osaisi toivoa. Taaperokärry päätettiin me miehen kanssa ostaa, mutta tutut hoi (tiedän kyllä mm. äiti <3 ;)) tässä nyt vähän vihjettä!

1. Taaperokärry päätettiin miehen kanssa ostaa, tuollaista ihanaa Hello Kittyä tosin ei kyllä ole löytynyt ainakaan vielä.
2. Inka tykkää kovasti kuunnella kun luetaan satuja ja olen alkanut keräilemään Mauri Kunnaksen kirjoja. Tuohon Soivaan laulukirjaan törmäsin yksi päivä kaupassa ja se vaikuttaa tosi kivalta, Inka rakastaa musiikkia ja kun hänelle lauletaan, joten tää olisi kyllä enemmän kuin loistava.
3. Keinuhevonen. Ihana must have!
4. Vaatteita nyt tarvitaan aina, mieluiten tietenkin aina seuraavasta vaatekoosta eteenpäin.
5. Kaikkea musiikkiin liittyvää. Kuten jo sanoinkin, Inka tosiaan rakastaa musiikkia ja on jo nyt kotona ja muskarissa osoittanut paljon musiikillisia piirteitä.
6. Käsinukkeja! Meillä ei hetki sitten vielä ollut yhtään käsinukkea, mutta perhekerhossa käydessämme leikittiin Inkan kanssa sellaisilla ja Inka tykkäsi mielettömästi, nauraa kikatti koko aika niille. Syksyllä ostimme Tuurissa käydessämme yhden käsinuken, mutta olisi kiva, jos niitä saisi vielä lisää!


Mitä teidän lapset toivoivat? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti