maanantai 23. marraskuuta 2015

Tuleva muusikko?

En olekaan tainnut vielä täällä kertoa meidän harrastuksestamme - muskarista.
Tiesin jo kauan ennen kuin edes olin raskaana, että jos joskus lapsia saan, niin menen heidän kanssaan muskariin.
Innosta soikeana jonotin muskaripaikkaa syksyllä, mutta jouduin sen perumaan, kun muutto toiseen kaupunkiin ilmeni.
Saimme kuitenkin täälläkin muskaripaikan ja nyt olemme neljä kertaa käyneet siellä, sekä yhden kerran on ollut pieni esiintyminenkin ja kyllä voi sanoa, että sekä äiti, että tytär ovat molemmat tosi innoissaan!
Inka on ryhmänsä vanhin, mutta se ei menoa haittaa, hänellä on jo pari ihan "parasta kaveriakin" ryhmästä, sillä aina toisensa nähdessään he alkavat nauraa ja hymyillä oikein kunnolla.
Muskarista on tullut sellainen joka viikon kohokohta, melkein jopa toivoisi sen olevan kahdesti viikossa tai edes pidempi kuin nykyinen puolen tunnin muskari.

Inka tykkää muskarissa oikeastaan kaikesta, hypyttelyt ja köröttelyt, sekä marakassit ovat kotoakin tuttuja, kavereiden kanssa piirissä pyöriminen saa aikaan riemun kiljahduksia, samoin kuin loppu rentoutuminen silkkihuivin kanssa.

Ihan parasta kyllä nähdä Inka niin innoissaan ja onnellisena musiikin parissa ja tosi mahtavaa, että on löydetty näin kiva harrastus ja ajanviete. Nyt taas etenkin huomaa miten nopeasti viikot menee, kun tuntuu että jatkuvasti olisi keskiviikko :D

Onko siellä muita muskarilaisia? :)

ps. Sunnuntaina tuli täyteen jo 9kk ja tapamme mukaan napsittiin muutama kuva <3:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti