tiistai 3. marraskuuta 2015

Synttärisuunnitelmien alkua

1-vuotisynttärit lähenee uhkaavasti ja samalla kun poden kamalaa kriisiä siitä, että meidän vauva ei ole enää kauaa vauva, oon alkanut jo hyvissä ajoin (monen mielestä vähän turhankin aikasin) suunnittelemaan ja miettimään juhlia. Eipähän tuu liian kiire ;)
Tykkään tosi paljon järjestää ja suunnitella juhlia ja mikäs sen parempaa, kun saa vihdoin suunnitella, järjestää ja juhlia oman lapsen synttäreitä! Sen kyllä huomaakin, sillä musta tuntuu, että 1v synttärit on ollut mulla mielessä siitä asti, kun ristiäiset oltiin saatu juhlittua :-D

Pinterest on tullut mun yhdeksi parhaista ystävistä tässä lähikuukausina ja on saanut mut inspiroitumaan monista asioista, nyt se on myös ollut tosi mahtava juttu näiden synttäreiden miettimisen aikana. Se sivu on täynnä käsittämätömän ihania juttuja ja on toiminut tosi isona inspiksenä!
Mutta itse synttäreihin palatakseni, niin teemaa oon pyöritellyt mielessäni jo pitkän aikaa, mutta oikeastaan sellasta on aika hankala keksiä, kun vielä Inka ei ole siinä iässä, että joku juttu olis kovasti "in". Inkan huomio tähän väliin voisi kyllä olla että kaikki johdot, puhelimet, tietokone, pistorasiat, kaukosäätimet ja monet muut kielletyt asiat olis kyllä tosi kivoja, mutta tyhmät vanhemmat aina pilaa senkin ilon!
Lopulta päätös oli kuitenkin aika helppo - heti ultran jälkeen sukupuolen selvittyä alettiin kutsua tyttöä prinsessaksi ja sitä hän edelleen on ja tulee aina olemaan, meidän ihana prinsessa <3 Teemana on siis vaaleanpunakultaiset prinsessasynttärit, prinsessamaisuus ei toki näy minään Disney-prinsessa härpäkkeillä, vaan nimenomaan väri ja koristeet tuo sitä juhliin :)

Tuun palaamaan vielä useaan otteeseen synttärisuunnitelmien tiimoilta, toivottavasti en kyllästymiseen asti kuitenkaan ;)
Jos jotakin toivepostauksia aiheeseen liittyen tulee, niin laittakaa ihmeessä kommentteihin, toteutan mielelläni.

Mites muiden alkuvuodesta syntyneiden lasten äideillä, joko olette alkaneet suunnitella juhlia vai oonko mä tällänen turhan aikanen mato? 

1 kommentti:

  1. Kiva että oot palannut kirjoittelemaan :) meidän poika täyttää vasta maaliskuussa vuoden, joten en ole alkanut sen suuremmin suunnittelemaan juhlia, ja tuskin niitä juhlitaankaan mitenkään suuremmin kuin isovanhempien ja pojan kummin toimesta. Jos koko suku pääsisi paikalle, varmasti järkkäisin kunnon bileet :D

    VastaaPoista