perjantai 13. marraskuuta 2015

Korvatulehdusta, neuvolaa ja joulufiilistä

Hyvin mielikuvituksellinen otsikko taas jälleen, mutta siinäpä kiteytyy oikeastaan nämä lähipäivien jutut tyhjentävästi.
Viime viikon torstaina Inka huusi koko yön ja haroi korviaan, joten menimme sitten seuraavana päivänä lääkärille tarkistuttamaan korvat ja tulehdushan sieltä löytyi molemmista korvista :( Viikon antibioottikuurin syötiin ja varmasti tulehdus on mennyt ohi, mutta vielä menemme lääkärille tarkastukseen varmuudeksi.
Antibiootit tepsi hyvin, sillä melko nopeasti yöunetkin palautui entiselleen.

Jouluihmisenä oon mielettömästi odottanut sitä, kun saan vihdoin viettää joulua oman lapsen kanssa ja vähän joulufiilistä herättäessäni yritin  napsin Inkan kanssa joulukorttikuvia, Inkalla oli päällä enon vanha tonttupuku <3
Kovin helppoa se ei sitten kuitenkaan yksin ollut, sillä Inkaa kiinnosti ihan kaikki muu, kuin se itse kuvaus, etenkin jouluvalot ja pallo oli tosi mielenkiintoisia ja etenkin ensin mainitut, mutta typerä äiti kielsi koko ajan niitä syömästä ja itkuhan siinä pääsi!
Noin 700 kuvan tulituksen jälkeen muutamat kuvat onnistui kuin onnistuikin ihan hyvin ja eiköhän niistä ihan passelit joulukortit saada!


Tänään meillä oli ensimmäinen neuvola uudessa neuvolassa Inkan kanssa, minullehan tuo ei ensimmäinen kerta ollut, sillä tuolla samaisessa neuvolassa kävin muutaman kerran ihan alkuraskaudessa ennen silloista muuttoa. Tosi haikea fiilis siinä kieltämättä tuli, kun mietti miten reilu vuosi sitten jännittyneenä siellä istui odottamassa ensimmäisiä neuvoloita täysin tietämättömänä tulevasta ja nyt sai vihdoin oman rakkaimman kanssa olla siellä.
Uusi neuvolan täti oli oikein ihana ihminen ja mikä parasta, päänkasvu jatkoi suhteellisen tasaista kasvuaan.
Ette uskokaan miten helpottunut olo! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti