keskiviikko 12. marraskuuta 2014

BLOGIHAASTE: Päivä 2

Tämä tulee vähän jäljestä, mutta tässä siis kooste mun hyvin vähätäyteisestä päivästä, kyseessä viime keskiviikko 5.11, jolloin siis oli tuo rakenneultra part 2! Ajattelin silloin, että siitä päivästä varmaan saa hyvin sisältöä, mutta olin kyllä niin väärässä kun vaan voin olla, noh.. Tässä kuitenkin!

DAY 2: A Day In the Life; document your daily routine

Aamulla klo 07:15 ylös, herätyshän oli jo 6:30, mutta se osoittautui ihan mahdottomuudeksi.
Hirveällä kiireellä valmistautuminen ja kohti ultraa! No, kiireen vuoksi aamupala jäi kokonaan väliin, joten äkkiä läheisen huoltsikan kautta hakemaan sieltä ainoaa vaihtoehtoa olevat leivät ja hurauttelu kohti ultraa!
Klo 9:00 ultra, joka oli yllättäen melkein 20 minuuttia myöhässä. Siinä odotellessa kyllä ehti kaikki mahdolliset variaatiot ja pelot käydä lävitse tulevasta, tietynlainen pelko huoneeseen menemiseen oli kyllä myös viime kerran jälkeen.
Sisään päästyämme lääkäri ultrasi pitkään sydäntä, mutta jälleen tuloksetta. Tällä kertaa hän myös oli huomaavinaan pienen reiän sydänten kammioiden väliseinässä, joten hän kirjoitti lähetteen äitiyspolille tarkempiin tutkimuksiin reiästä tai mistään muustakaan mitään enempää kertomatta, kehotti vain olemaan huolehtimatta.
Ultrasta pois lähtiessä olo oli jälleen sekava, haikea, mietteliäs ja jopa surullinen - koska lääkäri ei ollut kertonut reiästä mitään tarkemmin, tietenkin heti ajatteli pahinta ja pelkäsi, että pieni ei selviäisikään.
Päivänkulku hieman muuttui, tarkotuksena oli käydä ennen mieheni töihin menoa syömään ja juhlistamaan ultraa ja ostamaan jotain pientä pienokaiselle, mutta alakuloisena sitten menimme ruokakaupan ja kahvilan kautta kotiin ottamaan selvää enemmän mahdollisesta reiästä.
Mieheni lähdettyä töihin äitityspolilta soitettiinkin ja kerrottiin tuleva ultra-aika ja samalla kerrottiin hyvin laajasti ja ihanasti mitä tuleman pitää ja mistä mahdollisesta reiästä on kyse ja painotettiin kovasti, että yleensä ne ovat todellakin harmittomia ja umpeen meneviä reikiä.
Loppuilta menikin hyvin pitkälti lepäillessä, koiran kanssa ulkona ja Singstaria laulaen, helpottunein fiiliksin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti