perjantai 7. marraskuuta 2014

Tervetuloa perheeseen pienen pieni prins....

Voi tätä onnea! <3
Tänään oli rakenneultra part 3, tällä kertaa ihan eri paikassa ja eri henkilön tekemänä.
Tänään ultran teki kätilö, aivan ihana henkilö, joka yksityiskohtaisesti kävi meille läpi mitä kuvassa näkyy ja kertoi kaiken olevan oikein mallillaan, eli terve pieni prins... (se jääköön vielä hetkeksi salaisuudeksi ;)) on masussa kasvamassa!
Eilisen ultran perusteella hän myös tutkiskeli sydäntä hiukan pidempään, useasta eri kulmasta ja moneen eri kertaan ja hän uskalsi melkein vakuuttaa, ettei minkäänlaista poikkeavuutta saatika reikää sydämessä ole näkyvissä!! Sanoi, että melkein voi satavarmaksi sanoa, että äitityspolille voi mennä täysin huoletta, eli toisin sanoen siis eilinen pelko reiästä väliseinämässä on luultavimmin täysin turha. Tätä helpottuneisuuden ja onnellisuuden tunnetta ei sanoin voi edes kuvailla, kun viimein sai tietää pienellä olevan kaikki hyvin.

Pitkään ultrattuaan ja tutkiskeltuaan ultraaja kysyi, olisiko jotakin kysyttävää tai haluatteko tietää vielä jotakin ja ensimmäisenähän siinä tietenkin tuli heti mieleen sukupuoli, sillä kaiken oltiin katsottu olleen jo kunnossa. Kuten kerroinkin, olemme miehen kanssa ihan alusta alkaen olleet lähes varma siitä, että masussa kasvaisi pienen pieni prinssi, jotenkin vain kaikki vaistot sanoivat niin, mieleen tuli enemmälti poikien nimiä ja lastenvaateosastolla poikien vaatteet veivät enemmän huomion ja niitä teki mieli ostella. Muutama kaveri, äiti, miehen siskot ja mun toiset isovanhemmat olivat taas vankasti sitä mieltä, että tyttö tulee aivan varmasti.

Kysymykseen oli tällä kertaa hyvin suora vastaus, jo äänestä kuuli, että minkäänlaista epäilystä ei kätilöllä ollut asiasta. Meidän perheeseen tulee pieni PRINSESSA! <3
Itku tuli taas onnesta ja hieman hämmentynyt olokin oli, kun jotenkin tietyllä tapaa olin jotenkin niin valmis vastaanottamaan joko poikalupausta tai sitten odottamisen jatkumista, eli että sukupuolta ei olisikaan välttämättä nähty.
Olemme miehen kanssa maailman onnellisimpia meidän pienestä prinsessasta, voin kyllä sanoa että tähän astisista päivistä, tämä kuuluu ehdottomasti niihin elämäni parhaimpiin.

Tottakai, kun vihdoin se tieto saatiin, niin vähän täytyi käydä ostoksillakin, mutta rajallisen ajan vuoksi vain nopeasti, mutta onneksi tässä on vielä aikaa vaikka kuinka!
Ihana mekko, Hello Kitty -sukat, vauvamyssy ja mun miehen ostama aivan täydellinen nalle-haalari! Muistan joskus aikoja sitten, ennenkuin olin edes raskaana, niin mun mies sanoi tuollaisen nähdessään, että sitten kun joskus saadaan lapsia, niin hän ostaa tuollaisen ja melko onnellisena miehenä hän tuon tänään veikin kassalle :')

Mä painun tästä nyt pehkuihin, vaikka nyt tuntuu ettei uni tule taaskaan, kun koko ajan vaan tekisi mieli hehkuttaa tätä onnea ja helpotuksen tunnetta, mikä tällä hetkellä vallitsee.
Toisaalta, hyvin pitkä päivä ja ajatusten melkoinen myllerrys voi kyllä aiheuttaa melkoisen tainnutuksen kun tuonne sängylle pääsen!

Hyvää yötä kaikille ja palaan huomenna vähän matti myöhäisenä tuon haasteen parissa!

<3: Elli

3 kommenttia:

  1. Ihana uutinen että kaikki on hyvin <3
    Paljon onnea tyttölupauksesta :)

    VastaaPoista
  2. Voi että, onnea paljon tyttölupauksesta! Tänne pitäisi kanssa joulukuussa syntyä prinsessa! ♥ Jään seurailemaan sun blogia! :)

    http://mariannesdiaryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista