keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Rakenneultra part 4 ja ensimmäinen neuvola uudessa paikassa 11.11.2014

 Heips! <3
Noniin, nyt se viimeinenkin rakenneultra on ohi ja kyseessä oli siis se äitityspolin käynti, missä pienen sydän syynättiin oikein huolella. Paikalla oli kätilö, gynekologi ja lasten kardiologi, jotka kaikki pitkään katsoivat sydäntä ja tarkistivat myös vielä muutkin rakenteet ja vihdoin voin täysin sydämen ja helpoituksen syvällä äänellä todeta sen, että kaikki on pienellä täysin kunnossa! <3 Eli sydämessä ei minkäänlaista reikää löytynyt, vaan kaikki näyttivät jokaisen katsojan mielestä oikein hyvältä ja siltä kuin pitääkin.
Vaikka viimeisimmässä rakenneultrassa ennen tätä kätilö totesikin, että melkein sataprosenttisesti voisi sanoa, ettei sydämessä ei reikää ole, tottakai silti pieni huoli edelleen oli päällä ja itkuhan siinä pääsi, kun se huoli ja pelko sai viimein väistyä onnen tieltä.

Oli muuten tosi jännä käydä siellä äitiyspoliklinikalla, koska tosiaan siellä samassa paikassa oli myös synnytysvastaanotto ja tietynlainen jännitys alkoikin jo vallata mieltä, kun tajusin, että noin 4 kuukautta ja minä olen siellä. Hui!

Samana päivänä oli myös ensimmäinen neuvola uudessa neuvolassa ja paikka osoittautui tosi ihanaksi, kuten myös terveydenhoitaja! Nyt oli se odotettu "Kelakäynti" ja nyt on äitiysavustushakemus lähetetty ja valitsin äitityspakkauksen, jonka saamista oon kyllä odottanut ihan alkuraskaudesta asti ja oikeastaan jopa ennen raskautta oon haaveillut siitä salaa.
 Tulispa se pian, en malta odottaa!

Onnellisia uutisia siis ja tästä on täydellistä jatkaa raskautta eteenpäin onnellisena, maaliskuuta odotellessa! <3

4 kommenttia:

  1. Jäin koukkuun sun blogiin! :) oon itsekkin parikymppinen odottaja pirkanmaalta, vaikkakin raskaus on vielä hyvin alussa :D kiva lukea sun postauksia kun olet hieman "edellä" :) tsemppiä loppu raskauteen! -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla, tervetuloa mukaan! :) Tsemppiä paljon sinullekin ja onnea tulevaan! <3

      Poista
  2. Ompas kiva, että pystyy lukemaan muitten kokemuksia, kun itsellä tää on edessä tammikuussa! :) Vaikka näistä kerrotaankin neuvolassa niin ei ne anna samanlailla vastauksia kun toisten kokemukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän kyllä tunteen, muistan alkuraskaudessa ja oikeastaan ennen raskauttakin lukeneeni pajon kaikkia odotusblogeja ja kyllä ne muiden omakohtaiset kokemukset on niin paljon ihanampia, kuin esim. oppaiden lattaet tekstit :-D

      Poista