tiistai 4. marraskuuta 2014

"En sitten osta mitään!"

Hupsansaa! Löysin tori.fi:stä ihanan, jo aikaisemmin katselemani sitterin melkein uutena ja tosi halvalla ja sovin treffit tuohon läheisen kauppakeskuksen eteen täksipäiväksi. Mies lähti sinne mua aamulla viemään, mutta vannotin häntä pitämään huolen, etten sitten varmana osta yhtään mitään! :-D Kerrankin mua kuitenkin onnisti, kun ajattelin jälleen kokeilla sitä mun tunnettua hyvin huonoa tuuria pelikoneiden suhteen, mutta voitinkin yhteensä melkein 60 e.. No siitä innostuneenahan oli pakko hieman päästä kiertelemään kauppoja, ja no.. Jotain pientä kivaa sekä pienokaiselle, että itselle löytyi ja oikeastaan vieläpä tosi edullisesti, kiitos vain alet! Antaa kuvien puhua puolestaan!  Ps. olisitte nähneet kun täällä kieli poskella yritin vääntää hienoja kollaaseja.. Ei musta taida mitään kuvankäsittelijää tulla..
 1. Lindexin New born - body, koko 56.  Alkuperäinen hinta 6,95 e, mutta siitä lähti 70% pois, joten eipä ihan kovasti jäänytkään hintaa!
2. Ihana pitkähihainen, koko 68. Tuo teksti on jotenkin niin ylisöpö ja hintaakaan ei tuon 70% alen jälkeen jäänyt kovasti, joten pakko se oli ostaa. Lindexistä myös.
 3. Lindexin New Born -tutteja 2kpl 4,95 e
4. Lindexin New Born - tuttipullo, 3,95 e
5. Iittalan ihana Muumimamma -lasi! Näitä Muumilaseja löytyy kotoa jo aikaisemmin 2 kpl ja niitä ajattelin kerätä nyt ainakin muutamia, joten tästä löytyi halvalla ihana lisä kokelmaan. Maksoi siis 5 e ja Citymarketista tuo löytö!
6. Hupsan. LdB:n body lotion ja Lumenen huulipuna(sävy 12, fruity nude) löytyivät myös Citymarketin alesta, vartalovoide kustansi 2 euroa ja huulipuna 3 e. Tuota vartalovoidetta itseasiassa multa löytyy vielä hieman, mutta vain vaaleanpunaisena ja se on ehkä maailman ihanimman tuoksuista, mutta niin kyllä tuo vihreäkin! Blistexin huulirasva lähti mukaan, kun monen monta kehua olen tuosta kuullut ja itseasiassa se on ainut ainakaan tällä hetkellä markkinoilla olevista Blistexin huulirasvoista, mitä en vielä ole kokeillut.
7. KappAhlista löytyi ihanaakin ihanammat kesäkengät vain neljällä eurolla. Ei paljoa tarvinnut harkita lähteekö ne matkaan, vaikkakin kesäänhän tässä vielä on aikaa hetki.
8. Mun rakas piristi ihanasti ja osti meille uuden Singstarin ja tää ehdottomasti menee kärkeen kaikista kyseisen pelin levyistä mitä meillä on!
9. Ihanat mini-uggit :') Tosiaan nämä on "vähän" aikaisin ostettu, sillä on kokoa 24, mutta nuo oli vaan niin suloiset ja alennuksessa vain 5e, niin en voinut olla ostamatta. Onpahan vähän isommalle pienokaiselle jo jalkojen lämmikettä :') H&M:ltä nämä siis!
10. 2 kpl ihania Newbie ruokalappuja, KappAhlista 6,95 euroa yhteensä.

No, mitä piditte? :)
Mä lähden nyt yrittämään nukkumista, mutta saa nähdä tuleeko siitä taaskaan mitään, sillä huomenna se rakenneultra part 2 koittaa, APUUUUVA! Toivottakaa onnea!

Hyvää yötä ja palataan huomenna <3

<3: Elli

1 kommentti: