keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Rakenneultra part 2

Moi!
Ajattelin, että tänään tulen kirjottelemaan onnea puhkuen tänne onnellisia asioita ruusuilla tanssien, mutta toivottavasti vielä jonakin päivänä sekin koittaa.
Tänään oli siis se uusi rakenneultra, missä sitä viimeksi huonosti nähtyä sydäntä ultrattiin pitkään ja oikein tarkkaan.
Sama lääkäri kuin viimeksi katseli lähes 45 minuuttia sydäntä kuulemma melko huonolla näkyvyydellä ja päätyi siihen, että oli näkevinään pienen pienen reiän sydämen väliseinässä. Tästä syystä hän kirjoitti lähetteen TAYSiin, jotta täysi varmuus saadaan. Uusi aika tulee nyt tämän viikon sisällä, joten sitä odotellessa.
Huomenna on kuitenkin vielä yksi ultra uuden neuvolan kautta, joten tuplavarmistusta siis luvassa, onneksi.
Lääkäri myös painotti, että kyseessä on vain pieni epäilys ja jos siellä reikä on, niin hyvin pieni ja yleensä ne ovat täysin harmittomia ja umpeutuvat jo ennen syntymää tai lapsuuden aikana.
Tottakai tuo uutinen kuitenkin pysäytti ja pisti mielen matalaksi, onneksi lääkäri osasi hyvin kertoa asiasta ja mun mieheni oli jälleen kerran, kuten aina, maailman parhaana tukena! Tarjosi myös kahvit ja osti mun kauan haaveilemani muumikeksikulhon piristyksenä, en kestä miten rakas joku voi olla!
Tässä kyllä näen taas sen miten odottavista äideistä pidetään huolta, kaikki kivet ja kannot käännetään ja varmistetaan että kaikki varmasti on kunnossa! <3 On siis onni asua Suomessa, ehdottomasti.


Sukupuolta ei vielä katsottu, mutta molemmat olimme mieheni kanssa näkevinämme kuvassa pienen pienen miehen kalustoa, varmuudella toki ei voi sanoa, mutta kyllä se melko vahvasti pippeliltä näytti, hihi ihanaaa! Jos se nyt paikkansa pitää, niin samalla myös oma veikkaukseni ja vahva tuntemukseni oli oikeassa.

2 kommenttia:

  1. Hyvä kuitenkin etttä asia tutkitaan uudestaan ja huolellisesti :) Odotteluun tsemppiä <3
    Itse koko alkuraskauden olin 100&% varma, että meille tulee poika ja veikkaus osui oikeaan :D Kai ne on ne äidinvaistot <3

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä<3 Meidän molemmilla lapsilla ollut ultratessa pienet reiät väliseinässä mutta ne meni umpeen molemmille ennen syntymää eli ei siis hätää. Kuulemma tuollaiset pienet reiät on suht vaarattomia :)

    VastaaPoista