perjantai 14. marraskuuta 2014

Rakas joulupukki..

Harvoihin jää ne kerrat, kun äiti saa kirjoittaa lapsensa puolesta joulupukille! Nyt on ehkä hieman aikaista, kun pieni ei vielä jouluksi edes maailmaan saavu, mutta sukulaiset ja ystävät on kyselleet silti, mitä vauvalle voisi ostaa ja innostuin sitten vähän haaveilemaan ja miettimään, mitä kaikkea sitä ainakin vielä tarvitaan. Tämä toimii myös hyvin muistilistana itsellekin, että mitkä niitä välttämättömimpiä ostoksia olisi, eli siis että siellä kaupassa/kirpparilla ollessaan keskittyisi niihin vielä olemattomiin tai vähemmässä oleviin tavaroihin, kun siihen että söpöjä bodyja olisi reilusti yli tarpeen ja esim. housuja vain parit :-D
Jonkin verran vaatteita on jo kertynyt kaappiin ja ilmeisesti myös mm. mun äiti ja vauvan tuleva kummi ovat jo innostuneet ostelemaan jonkin verran vaatteita, mutta silti vielä paljon paljon sisältöä tarvitaan! Etenkin tässä kuvassa tuo vaaleanpunainen haalari kyllä houkuttelee aivan mielettömästi ja voi olla että joulupukki nimeltä tuleva äiti käykin tässä joku päivä KappAhlissa hakemassa tuon odottelemaan käyttäjäänsä!
Tuo mekko/neule on aivan täydellinen, rakastuin kyllä heti ensisilmäyksellä! Yöppäreitä tarvitaan myös ja tulevaisuutta varten löytyi suloinen kylpytakkikin. Bodyja tuskin koskaan voi olla liikaa ja lämpimiä vaatteita ja asusteita myös tarvitsee olla kunnolla!
Jostakin syystä housujen ostaminen on ainakin omalta osaltani jäänyt melko minimiin, muutamat potkarit ja ehkä yhdet collegehousut ja yhdet velourhousut olen ostanut, joten ehdottoman hyvä lahja joulupukilta olisi housuja muutamat kipaleet.

Vaatteiden lisäksi myös paljon muita hankintoja vielä tarvitsisi tehdä vaikka kuinka, tottakai leluja, kirjoja ym., mutta myös harsoja, mobile, unipussi ja lampaantalja(tai mikä sen Ikean taljan nimi on, feikkilampaantalja? :--D) ovat ostoslistalla meillä!
Mun ihana ja rakas mummu yllätti ihanan positiivisesti ja kertoi, että haluaa ehdottomasti ostaa pienelle rattaat ja yhdessä päädyimme sitten Brion Happyihin! Iik, niiden saapumista odotellessa! <3 Äitini taas lupasi hankkia turvakaukalon ja saa taas kyllä olla todella kiitollinen ihanista ihmisistä ympärillä!
Kirpparilta löysimme jo parveke/mummularattaat suhteellisen edullisesti, loistavassa kunnossa olevat Brion yhdistelmärattaat, vuosimallia en osaa sanoa, mutta kovin vanhat kapistukset eivät ole. Kuvaa voin myös laittaa, nyt sen ihan täysin unohdin :-D
Oli kyllä todella hyvä löytö, me kun asumme kerrostalon toisessa kerroksessa ilman hissiä, niin ei tarvitse edes takaisin kanniskella mitään!

Miltäs teidän masutyyppien/lapsien joululahjalistat näyttää? :)

4 kommenttia:

  1. En oo raskaana tai edes harkitse vielä hetkeen lasta mutta sun blogiin jäin kyllä koukkuun :D Ihania vaatteita :P
    jään seuraileen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kuulla, kiitos paljon! <3 Tervetuloa mukaan seurailemaan! <3

      Poista
  2. Voi ei! sun tyyli on aivan ihana. Niin söpöjä mutta ei yli lällyjä vauvan vaatteita oot löytäny!:) ite oon vasta just ja just ekan kolmanneksen suorittanu, joten taitaa jäähä aika vähälle tulevan vauvan lahjat.:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos kovasti! =) <3 Kyllähän sitä vielä hyvin kerkeää joulun jälkeenkin! :)

      Poista