sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

1kk neuvola ja kuvailuja

Perjantaina oli meillä 1kk lääkärineuvola, missä tehtiin perus mittaukset, sekä kuunneltiin sydäntä, tutkittiin jalkoja ja heijasteita.
Kasvu on edelleen hyvää ja tasaista, nyt painoa oli jo 4350g(3600g) ja pituutta 54,5 cm (51cm). Suluissa syntymämitat.
Kaikki tarkastukset sujuivat oikein mallikkaasti ja lääkäri jaksoi oikein kunnolla kehua neitiä, hän kun vain makoili tyytyväisenä hoitopöydällä katsellen kiinnostuneena ympärilleen samalla kun häntä pyöriteltiin ja väänneltiin edestakaisin.
Niin kovin ylpeä saa olla meidän neidistä! <3

Ummetus on vaivannut jo jonkin aikaa ja kun maidon tulo lopahti multa täysin ja korvikkeilla on menty, niin niitä on tässä vaihdeltu ja kokeiltu, toivoen, että löytyisi se parhaiten neidin vatsalle sopiva merkki. Tuuti ja Nan ovat nyt täysin poisluettuja vaihtoehtoja, BabySempiä olemme käyttäneet nyt jo toivin.

Mitä teille kuuluu? <3

10 kommenttia:

  1. Oi että mikä pieni siellä! Tuli ihan haikea olo tästä postauksesta kun meidän tyttö jo 7kk kohta. Vastahan sitä mentiin 1kk neuvolaan:`) Toivottavasti löytyy sopiva merkki vatsalle, meillä on Nan ollut käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja ymmärrän kyllä haikeuden, musta tuntuu nyt jo haikealta lukee esim. raskausblogeja, kun oma vauva on maailmassa! :-D

      Poista
  2. Oi, kun hän on suloinen. Ja toivottavasti löytyy sopiva maito pian! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana pieni! <3
    Noista pikkuvauva-ajoista tuntuu olevan jo ikuisuus, meidän rakas kullanmurumme on jo 2,5-vuotias! Meillä ei imetys onnistunut, kun aloitettiin yhteiselo eri osastoilla sairaalassa. Kokeiltiin myös monia korvikkeita, kunnes päädyimme Nutrilon omneo-jauheeseen ja se sopi pojan masulle. Toivottavasti teillä on ummetus helpottanut! On niin kurjaa, kun omalla pienellä vaivaa ja, jos siihen ei heti löydy apua.
    Ihania päiviä pienen nyytin kanssa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ihanasta kommentista! <3 Nyt on onneksi jo vähän helpottanut, mutta tosiaan on kyllä niin avuton ja kurja olo, kun toinen itkee kipua ja itse ei voi oikein kunnolla mitään! :(
      Kiitos ja ihanaa kevättä! <3

      Poista
  4. Hei, meillä oli vatsavaivoja ekat 3kk ja helpotti kuin seinään. Ihana pieni ja pupu myös. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho :o Lääkäri kyllä mainitsikin tuosta viime käynnillä, että voi johtua tosiaan vielä suolen kehittymättömyydestäkin nuo vaivat.
      Kiitos <3

      Poista